Helkaland

Minden ami könyv és még azon is túl

Sophie Jackson - Egy ​lépés feléd (Egy font hús 3.)

Szerző: Sophie Jackson

Kiadó: Libri, 2017

Fülszöveg: egy.jpg

Riley Moore váratlan hívást kap; édesapja súlyos állapotban kórházba került. A börtönviselt nehézfiú öt év után mindent hátrahagyva hazautazik, hogy helyrehozza a kapcsolatát a családjával. Eközben felejteni próbál, hiszen a hosszú börtönéveket egy lányról álmodozva volt képes túlélni, aki egykor a világot jelentette neki, és aki soha nem lehet már az övé.

Lexie Pierce sok fájdalmon ment keresztül, de megvalósította az álmait. Sikeres üzletasszony lett, aki tudja, mit akar, de Riley felbukkanásával ismét fellángol az egykori szenvedély. Azonban a lány tartozik egy vallomással a srácnak, mielőtt kiderítenék, vajon képesek-e újra bízni egymásban.

 

Értékelés: 4/5

Azóta, hogy itt vagy, rájöttem, mit veszíthetünk mindannyian, és nem akarok egyetlen percet sem elpocsékolni, hogy nem azzal a két emberrel vagyok, akiket a legjobban szeretek a világon.

Nagyon jó ez a sorozat, imádtam az eddigi részit, így most sem csalódtam. Igaz ez a rész annyira nem dobogtatta meg a szívemet, nem volt annyira sok a páros közötti  civakodás és a nagy egymásra találás, de ez a történet jellegéből adódik. Riley és Lexie nyolc éves koruk óta ismerik egymást, legjobb barátok voltak és végül egy pár is lettek. De mivel az élet közbeszólt, elsodródtak egymás mellől és csak sok év után találkoznak újra. Tehát itt két olyan emberről szól a történet, akik mindent tudnak egymásról, több év után is nagyon szeretik egymást, csak a megbántottságukat mindkettőjüknek fel kell dolgozniuk, és Lexienek egy titkot is meg kell osztania a férfival, ami sok mindent megváltoztat.


together_forever_love_tattoo_quotes_for_couples_on_hand_matchingf01637_12613.jpgIgaz, hogy ez a rész annyira nem izgalmas, de ettől függetlenül élvezhető. Riley egy olyan pasi, akinek sok lány örülne. Kedves, megértő, megbízható, szexi és jól bánik az emberekkel. A történetben vannak visszaemlékezések arról az időről, amikor ő és Lexie kicsik voltak és mi mindent csináltak együtt. Majd később, hogyan lettek egy pár és végül, hogyan szakadtak el egymástól. Ezekben a részekben megláthatjuk milyen erős az ő kapcsolatuk és, hogy mi mindent megtettek volna egymásért. Rossz döntések miatt ért véget a kapcsolatuk és nem arról van szó, hogy kiszerettek egymásból, így nem is volt kérdés, hogy ők újra összejönnek. Inkább Lexie titkáról szól a történet és arról, ahogy ez majd befolyásolja a kapcsolatukat. Sajnálom, hogy rövid volt a történet, de valljuk be ebből nem lehetett volna többet kihozni úgy, hogy közbe ne laposodott volna el a sztori. Sőt néha már úgy is éreztem, hogy ugyanazokat a köröket teszik meg újra és újra, amikor tudni lehetett, hogy mi lesz ennek a vége. Valami színt belevihetett volna az írónő és akkor nem lett volna annyira egysíkú. Emellett Rileynek az apjával való kapcsolatot is helyre kell hoznia, ami a börtönben töltött ideje alatt romlott meg. Lexie nagyon illik Riley mellé, de valljuk be, nagyon pocsék döntéseket hozott az életben, így nagy szerencséje van a férfival, hogy ennyire türelmes és megértő hozzá. A nagy titkot nem akarok elárulni, mert azzal lelőném a lényeget, de az biztos, hogy minden lány elalél majd Riley viselkedésétől. 

Nagyon szeretem az írónő könnyed stílusát és ez megmutatkozik minden helyzetben. Nem csak Riley volt nagyszerű a történetben, hanem az egész családja. Még három testvére van és nagyon szoros a kapcsolatuk, mindenben számíthatnak egymásra, sőt még védelmezik is Rileyt, nehogy megint megégesse magát a lánnyal. A történetet feldobja a testvérek piszkálódásai és fanyar humoruk. Riley emellett még számíthat New York-i barátaira is, Carterre és Maxre, valamint az olvasóknak is jó újra látni a régi szereplőket és azt, hogy minden rendben velük. Viszont most rájuk nem fektetett nagy hangsúlyt az írónő és csak kevés részben tűnnek fel, nem úgy mint az előzőekben. Nekem a sorozatból a kedvencem Riley lett, hiszen egy csupaszív ember. A történet végtelenül egyszerű, a középpontba csak Riley és Lexie kapcsolata van, amiben nem sok dráma van és amik voltak is, azon túljutottak. Kevés olyan történet van, ahol gyerekkori barátságból a felnőtt korban is jó kapcsolat lesz, így igazán felüdülés volt erről olvasni. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a romantikus történeteket és hisz a gyermekkori szerelmek beteljesülésében. 

A bejegyzés trackback címe:

https://helkaland.blog.hu/api/trackback/id/tr8312408101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Helkaland

Ez az oldal a könyvek világába kalauzol. Itt mindent megtalálsz, ami a könyvekről szól.

süti beállítások módosítása