Helkaland

Minden ami könyv és még azon is túl

Befutott A szabadság ötven árnyalatának az előzetese, ami mellé új posztereket is kaptunk

Sokan szidják a szürke filmeket, de szerintem sok rajongó odáig van, hogy kedvenc regényük szereplőit láthatják a mozivásznon. Nekem az első rész filmje nem nagyon tetszett, de a második már egészen jó lett. És a befejező rész is elég izgalmasnak ígérkezik. Nekem az egész sorozat nagy kedvencem és szerintem az utolsó rész lett a legjobb a könyvek közül is. Fordulatos, izgalmas, szexi és romantikus. Most Ana születésnapja révén kaptunk egy izgalmas előzetest és mellé csodaszép posztereket. Nem kell sokáig várnunk a befejezésre, a filmet megint csak Valentin nap láthatjuk majd a mozikban.

E. L. James: A szabadság ötven árnyalata

Fülszöveg: Amikor ​a naiv Anastasia Steele és a gyönyörű fiatal milliárdos, Christian Grey találkozott, azonnal átjárta őket az érzéki izzás, amely visszavonhatatlanul megváltoztatta az életüket. 
Ana, akit sokkolt, bár ugyanakkor vonzott Christian nem szokványos szexuális ízlése, komolyabb elköteleződésre vágyott. Christian, nem akarván elveszíteni a lányt, beleegyezett a feltételeibe. 

Most mindenük megvan – szerelem, szenvedély, intimitás, vagyon és a világ összes lehetősége. De Ana tudja, hogy az ő szerető Ötven Árnyalatával nem lesz könnyű, együttlétük számos nem várt kihívás elé állítja mindkettőjüket. Anának meg kell tanulnia osztozni Christian fényűző életstílusában, anélkül, hogy feláldozná identitását. 
Christiannak pedig felül kell kerekednie agresszív irányítási kényszerén, miközben múltja démonjaival is meg kell küzdenie. 

De éppen amikor úgy tűnik, közös erővel bármilyen akadályt képesek leküzdeni, a balszerencse, a rosszakarat és a végzet összeesküszik ellenük, és valóra válnak Ana legsötétebb félelmei…

 

És íme a poszterek, nekem nagyon tetszenek!

21433088_1947343158853361_3276192872957380389_n.jpg

 

21463238_1537674536301540_881411352928289965_n.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://helkaland.blog.hu/api/trackback/id/tr1612822048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Helkaland

Ez az oldal a könyvek világába kalauzol. Itt mindent megtalálsz, ami a könyvekről szól.

süti beállítások módosítása