Helkaland

Minden ami könyv és még azon is túl

Becca Prior: Festett ​testek (Festett testek 1.)

Szerző: Becca Prior

Kiadó: Newkids, 2017

Fülszöveg:covers_454282.jpg Elijah kényszerből vállalja el az aktmodell szerepét egy mesterkurzuson. 
Leonard Chambers, a sikeres festő ugyanis köztudottan seggfej. 
Arrogáns, beképzelt és elviselhetetlen. 
Mégis annyira vonzó, hogy Ely az első pillanatban beleszeret. 
Csakhogy a férfi tartós kapcsolatban él, Elijah pedig rejtőzködik. 
El kell titkolnia a másságát, mert a nevelt fia gyűlöli a melegeket. 
Ráadásul mindketten mást akarnak: Leon futó kalandot, Ely életre szóló szerelmet. 
Becca Prior új sorozatának első kötetében ismét helyet kap a romantika, a bizsergetően nyers erotika és a humor is. 
A tanítvány sorozat és a Stockholm-szindróma szerzőjének új trilógiája is tartogat meglepetéseket.

Értékelés: 5/5

Csak az érdekel ,hogy miközben vívom a nagy csatát,mellettem legyél.Te! Mert ezúttal társat akarok.Igazit.Nem olyat ,aki kitölti az ürességet ,ami bennem van ,hanem olyat ,aki űrt hagy maga után ,ha nincs velem.

Nagyon régóta áhítoztam erre a könyvre, és végre sikerült megszereznem és gyorsan el is olvasni. Igazából jobb lett volna hosszúra nyújtani az élvezetet, de olyan elsöprő volt, hogy az egész történetet egyben akartam. Az írónő egyszerűen fantasztikus, hogy megint egy érzelmes, szikrázó és letehetetlen történetet alkotott. Egy percre sem volt unalmas, az események egyszerűen magával ragadtak és kiszámíthatatlan volt a szereplők lépése. És az első száz oldalon lévő szexuális feszültség egyszerűen nem csak a szereplőket őröli fel, hanem az olvasót is. Imádom, hogy Becca ilyen erős karaktereket alkot, akik egymáshoz illenek az első percektől, de mégis valami mélyen meg akadályozza, hogy az egymáséi lehessenek.  A történet főszereplői Elijah és Leonard egy mesterkurzoson találkozik. Az első pillanattól kezdve megőrülnek egymásért, de sajnos van egy apró bökkenő, ami miatt nem lehetnek egymással. Leo bár kapcsolatban él, sokszor megcsalta már a párját, viszont Elyben valami olyat lát és olyat érez mellette, amiben még nem volt része. Ely félénk és backside-2548-lars-deike.jpgvisszahúzódó, gyönyörű srác, aki az unokaöccsét és az unokahúgát egyedül neveli. Keményen dolgozik, másságát próbálja eltitkolni a gyerekek előtt, hiszen szörnyű dolgokon mentek át. Mégis elcsábul a beképzelt és olykor arrogáns művésznek Leonak és hagyja elcsábítani magát. Ezután jönnek a bonyodalmak, Leo részéről a hazugságok és a férfi válaszút elé érkezik. Vagy a sikert választja egy olyan férfi oldalán, akit nem szeret, vagy nem lesz semmije és a szívére hallgat.

Ely és Leo bár teljesen különböző személyiség, mégis jól működnek együtt. Mindkettőjük élethelyzete átérezhető és megérthető, egyikőjüket sem lehet hibáztatni a tetteikért. Leo-t felkarolta a párja, befutott, mint híres festő és végre nem kell nélkülöznie. Nehéz döntés előtt áll, ami sokunk számára is ugyan olyan nehéz lenne. Keményen dolgozott, végre van pénze és mindezt el kellene dobnia, hogy mással lehessen. Elsőre talán könnyűnek tűnhet a választás, mégis ha belegondolunk mi se dobnánk el csak úgy mindent a másik kedvéért. Viszont van egy pont, amikor inkább el kell engedni a dolgokat, új utat kell keresni a kitaposott ösvény helyett és mindent újrakezdeni. Elynek bár megvan a maga problémája, hiszen fiatalon kell gondoskodnia két sérült gyerekről, mégis mivel független, könnyebb helyzetben van szerintem. Tartós kapcsolatra vágyik egy szeretett férfi mellett és úgy érzi Leo-ban megvan minden, ami neki kell. Ely két "gyereke" pedig nagyon aranyosak és olyan jó látni, mennyire szeretik és segítik egymást. Gail imádnivaló kislány, aki érett a korához képest és nagyon félti a bátyját, Heath-t. Heath nagyon durva és kemény dolgokon ment keresztül, egy sérült kamasz, aki utálja a melegeket és megvan rá minden oka. Tudja, hogy Ely jót akar neki, mégis gyűlölet ébred benne mikor megtudja, hogy a nagybátyja is meleg. Ez egy olyan dolog, amin nehezen teszi túl magát, mégis eljön az a pont, amikor képes túllendülni a dolgon. És a másik két kedvencem még Russ és Ink. Remélem a következő történet róluk fog szólni, mert ők se lesznek mindennapi páros. 

giphy.gifNem tudok kiemelni kedvenc jelenetet a történetből, mert az egészet szerettem úgy ahogy van. Mégis az első száz oldal, amikor Ely és Leo epekedik egymásért és harcolnak magukkal magával ragadott. Annyira átsütött a lapokon a szexuális túlfűtöttség és lángolás, hogy végem volt. Bár Leo arrogáns és kissé mufurc, annyira jó látni, hogy Ely mellett kivirágzik és előjön az igazi énje. Bevallom mikor Leo végre beolvasott az exének az sem volt semmi, jót derültem rajta, mi mindent vágott a fejéhez. Elég durva dolgokat hozott fel, de örültem végre hogy kifakadt. Rájött, hogy kihasználták és manipulálták és ő is átérezhette, milyen ilyen kiszolgáltatott helyzetben lenni. Mindenesetre nálam ez a történet többször olvasós lesz, úgy mint a Tanítvány sorozat. Örülök, hogy idehaza is egyre több LMBT témájú könyv jelenik meg és egyre többen befogadóak ezzel a műfajjal szemben. Én hiszek az elfogadásban és utálom, ha valaki elutasítja a melegeket, hiszen ők is emberek, akik vágynak a szerelemre. Ezek az írók megmutatják történeteikben azt is, hogy milyen nehéz nekik felvállalni a másságukat és azt is, hogy ők is ugyan olyan normális emberek. Mindenkinek melegen ajánlom a történetet! 

A bejegyzés trackback címe:

https://helkaland.blog.hu/api/trackback/id/tr3313597683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Helkaland

Ez az oldal a könyvek világába kalauzol. Itt mindent megtalálsz, ami a könyvekről szól.

süti beállítások módosítása